Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Όχι στην παράδοση της Η/Ε στους κερδοσκόπους

ΑΘΗΝΑ  05/04/2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Όχι στην παράδοση της Η/Ε στους κερδοσκόπους.

     Άλλη μια προσπάθεια επιβολής των νεοφιλελεύθερων πολιτικών είναι σε εξέλιξη.  Στόχος το ξεπούλημα των σταθμών παραγωγής σε κερδοσκοπικά ιδιωτικά εγχώρια και ξένα συμφέροντα.
     Με έωλα επιχειρήματα περί των προσδοκώμενων ωφελειών για το κοινωνικό σύνολο επιχειρείτε με κάθε τρόπο το ξεπούλημα του Ομίλου ΔΕΗ.  Όταν καταρρέουν τα επιχειρήματα στη συνείδηση του Ελληνικού λαού, επιστρατεύονται οι εκβιασμοί.
 Ποιος θα περίμενε από μια Κυβέρνηση της αριστεράς αλλά και από μια διοίκηση που προέρχεται μέσα από τα σπλάχνα του συνδικαλιστικού κινήματος, να δίνει την Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού βορά στις ορέξεις των τοκογλύφων δανειστών, χωρίς αντίσταση.
Πριν από μερικά χρόνια σχεδίαζαν και απαιτούσαν την μικρή ΔΕΗ, λίγους μήνες  αργότερα ζητούσαν τον ΑΔΜΗΕ, σήμερα ζητούν τα  ορυχεία, τους σταθμούς παραγωγής,    αύριο θα θέλουν τα υδροηλεκτρικά εργοστάσια και τους πελάτες και δεν θα σταματήσουν αν δεν πάρουν τα πάντα "τζάμπα".
Δυστυχώς, για τους εκφραστές και τους εφαρμοστές των νεοφιλελεύθερων πολιτικών, ο χρόνος είναι σε βάρος τους.  Καθημερινά, το κοινωνικό σύνολο συνειδητοποιεί όλο και περισσότερο πως η ηλεκτρική ενέργεια αποτελεί εργαλείο κοινωνικής και οικονομικής ανάπτυξης και δεν προσφέρεται για κερδοσκοπία.
Κύριοι της Κυβέρνησης  ξέρετε  και ξέρουμε το οργανωμένο σχέδιο για το  ξεπούλημα του Ομίλου ΔΕΗ, το οποίο θα βάλει  οριστικά την  ταφόπλακα της Ελληνικής οικονομίας.
Οι εργαζόμενοι στον Όμιλο ΔΕΗ θα είναι για άλλη μια φορά παρόντες μαζί με όλη την Ελληνική κοινωνία σε αυτό τον δίκαιο και δύσκολο αγώνα, θα είμαστε εκεί που ήμασταν μαζί πριν γίνεται Κυβέρνηση, μαζί με την κοινωνία και τους παραγωγικούς φορείς αυτού του τόπου.
Με τους αγώνες μας θα αποτρέψουμε το Εθνικό έγκλημα που κάποιοι προμελετημένα  έχουν εδώ και καιρό προγραμματίσει.
Το Συλλαλητήριο της 7/4/2017 και ώρα 18:00 στην Κεντρική Πλατεία της Πτολεμαΐδας αποτελεί προπομπό των μαχών για να μην περάσει το "ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ".


Γραφείο Τύπου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...