Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΑΣΥΠ/ΔΕΗ: Προτεραιότητα η ασφάλεια των εργαζομένων

Καθημερινό είναι πλέον το φαινόμενο επιθέσεων και ξυλοδαρμών εναντίων των εργαζομένων του Ομίλου ΔΕΗ, σε όλη τη χώρα. Αποκορύφωμα, αποτελεί ο πυροβολισμός συναδέλφων του ΔΕΔΔΗΕ.
Ενδεικτικά σε Πάτρα, Μυτιλήνη Ζάκυνθο, Άρτα, Αττική κ.α. οι εργαζόμενοι έχουν πέσει θύματα άνανδρων επιθέσεων κατά την διάρκεια της εργασίας τους.
Πρέπει να γνωρίζει η Ελληνική κοινωνία ότι οι εργαζόμενοι του Ομίλου ΔΕΗ εργάζονται κάτω από δύσκολες συνθήκες, όλες τις ημέρες του χρόνου, όλο το εικοσιτετράωρο, ξεπερνώντας πολλές φορές και τον εαυτό τους, για να προσφέρουν φθηνό ρεύμα στον καταναλωτή σε όλη τη χώρα.
Οι αναποτελεσματικές πολιτικές που διαχρονικά εφαρμόζουν οι Κυβερνήσεις μαζί με τις Διοικήσεις της ΔΕΗ, έχουν οδηγήσει την Ελληνική κοινωνία στα όρια της και πρώτοι εμείς ως εργαζόμενοι  έχουμε καταγγείλει.
Οι εργαζόμενοι ήμαστε στην ίδια πλευρά μαζί με τους πολίτες βιώνοντας εξίσου τις παραπάνω πολιτικές.
Δεν πρέπει και δεν μπορεί να πληρώνουμε το μάρμαρο των εσφαλμένων επιλογών.
Ως ΠΑΣΥΠ/ΔΕΗ καταδικάζουμε τέτοιου είδους περιστατικά, με θύματα εργαζόμενους που κάνουν τη δουλειά τους και σε καμία περίπτωση δεν είναι δυνατό να γίνουν ανεκτά.
Ζητούμε από την διοίκηση του Ομίλου ΔΕΗ να ασκήσει κάθε νόμιμο μέσο και έμπρακτα επιτέλους να θέσει την ασφάλεια των εργαζομένων ως προτεραιότητα!

Γραφείο Τύπου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...