Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Προγραμματισμός παρεμβάσεων και αγωνιστικών δράσεων ΓΣΕΕ


Σε συνέχεια των δράσεων και των κινητοποιήσεων των συνδικάτων και εκτιμώντας την κατάσταση όπως διαμορφώνεται ενόψει των νέων άδικων, σκληρών και αναποτελεσματικών μνημονιακών μέτρων, η ΓΣΕΕ αποφάσισε τα εξής:


1. Πανεργατικό συλλαλητήριο διαμαρτυρίας ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ τη Δευτέρα 8/10/2012 και ώρα 18.00 στο Σύνταγμα (Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας). Ανάλογες δράσεις θα πραγματοποιηθούν στην Περιφέρεια από τα κατά τόπους Εργατικά Κέντρα.


2. Σύσκεψη Προεδρείων Ομοσπονδιών και Εργατικών Κέντρων Αττικής την Τετάρτη 3/10/2012 και ώρα 10.00 στα Γραφεία της Συνομοσπονδίας με θέμα την οργάνωση αγωνιστικών κινητοποιήσεων.


3. Απεργιακές κινητοποιήσεις σε συνεννόηση και συνεργασία με την ΑΔΕΔΥ ενάντια στα καταστροφικά για κοινωνία και οικονομία μέτρα των μνημονίων και ανάλογα με την εξέλιξη των αποφάσεων Κυβέρνησης και Τρόικα.


4. Διάβημα-παράσταση διαμαρτυρίας των συνδικάτων στον Υπουργό Εργασίας την Πέμπτη 4/10/2012 και ώρα 12.00.


5. Πρόσκληση για συνάντηση με πολιτειακούς και κυβερνητικούς φορείς (Πρόεδρο Δημοκρατίας, Πρωθυπουργό και αρχηγούς κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση).


6. Πρόσκληση προς τους εργοδοτικούς φορείς (ΣΕΒ, ΓΣΕΒΕΕ, ΕΣΕΕ) για συμφωνία και υπογραφή Εθνικής Σύμβασης στη βάση της κοινής επιστολής της 3/2/2012 (η σχετική πρόσκληση θα επιδοθεί στη συνάντηση των φορέων στις 3/10).


ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΓΣΕΕ


1/10/2012       
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...