Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

ΔΑΚΕ-ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ: "ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ O ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ"

  Με στόχο την ανάπτυξη, την κοινωνική πολιτική και την τήρηση των δεσμεύσεων του μεσοπρόθεσμου μνημονίου, ο κατά κόρον αποτυχημένος κος Παπακωνσταντίνου με υπέρμετρο πατριωτισμό λύνει το γόρδιο δεσμό συνεχίζοντας την σοσιαληστρική τακτική του Χότζα και ανακαλύπτοντας το αεικίνητο.
    «Λεφτά υπάρχουν στις τσέπες των εργαζομένων και των καταναλωτών»
 
   Έξυπνα και με άριστη τακτική κοινωνικού αυτοματισμού, επιχειρεί να συνδέσει τις αυξήσεις των τιμολογίων με τις παροχές της Επιχείρησης προς τους εργαζομένους της ενώ ταυτόχρονα έντεχνα εμφανίζεται υπερασπιστής των λαϊκών μαζών, ψευδώς βέβαια  !
  Το μειωμένο τιμολόγιο προσωπικού ΔΕΗ είναι αποτέλεσμα ΣΣΕ και Νόμων και δόθηκε έναντι υποχρεωτικής αντίστοιχης αύξησης μισθού που αδυνατούσε να καταβάλει σε χρήμα ο εργοδότης.
   Επιπλέον καταστρατηγείτε ένας βασικός κανόνας της ελεύθερης αγοράς όπου ο εργαζόμενος στην παραγωγή ενός προϊόντος, ως αποτέλεσμα της εργασίας τους δεν πληρώνει το προϊόν στην ίδια τιμή με τον καταναλωτή.
  Όλα αυτά γίνονται για να συγκαλυφθεί ο πραγματικός λόγος των αυξήσεων των τιμολογίων, που δεν είναι άλλος από την επιβαλλόμενη στρεβλή αύξηση της Οριακής Τιμής Συστήματος (ΟΤΣ), λόγω της υπερβολικής επιδότησης των ΑΠΕ από το Υπουργείο.
  Επιδοτούμε δηλαδή όλοι οι Έλληνες το υπέρμετρο κέρδος των ιδιωτικών επενδύσεων στις ΑΠΕ  με επιβάρυνση του οικογενειακού προϋπολογισμού.
   Αυτό πράττει ο «φιλολαϊκός»  υπουργός κ. Παπακωνσταντίνου με τα τεράστια προγράμματα φωτοβολταϊκών επενδύσεων που προωθεί και την «μικρή» ΔΕΗ που ονειρεύεται.       
   Θα μπορούσε εύκολα κάποιος να πει ότι ο άνθρωπος έχει αναλάβει «εργολαβικά» και με το αζημίωτο το έργο να δώσει την Επιχείρηση στα συμφέροντα των δανειστών μας στη μικρότερη δυνατή τιμή, με σχεδόν μηδενικό μισθολογικό και ασφαλιστικό κόστος.

   Εάν ο συγκεκριμένος κύριος είναι υπουργός της λεγόμενης κυβέρνησης Εθνικής Σωτηρίας, τότε αναρωτιόμαστε ποιός θα μας σώσει από τους σωτήρες.
 
Οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι είναι σε επαγρύπνηση.
Δεν θα του επιτρέψουμε να πετύχει τους σκοπούς του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...